Round 2 Picture Round: EXAMPLE

CATEGORY TITLE:

Netflix and Purr

INSTRUCTIONS:

Meow! We’ll give you the name (if that applies) and picture of a cat that figured prominently in a movie. Give us the name of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE for 10 points per correct guess. 15 minutes to scratch the surface. Good luck!

QUESTION #1:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Mr. Bigglesworth

ANSWER: Austin Powers: The Spy Who Shagged Me

QUESTION #2:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Snowball II

ANSWER: The Simpsons Movie

QUESTION #3:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Azrael

ANSWER: The Smurfs

QUESTION #4:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Mike Tyson’s Tiger

ANSWER: The Hangover

QUESTION #5:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Joe The Lion

ANSWER: Zookeeper

QUESTION #6:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Church

ANSWER: Pet Semetary

QUESTION #7:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Sassy

ANSWER: Homeward Bound

QUESTION #8:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Crookshanks

ANSWER: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

QUESTION #9:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Bagheera

ANSWER: The Jungle Book

QUESTION #10:

What is the NAME of the MOVIE or MOVIE FRANCHISE in which the cat pictured appeared?

NAME: Si & Am

ANSWER: Lady and the Tramp